محل تبلیغات شما


دانشمندان در دانشگاه فناوری نانیانگ(NTU) سنگاپور نوعی جدید از نانوفیلترها ابداع کرده‌اند که میتواند انرژی لازم برای تصفیه آب را تا 5 برابر کاهش دهد. توسعه این فناوری پیشرفته حدود دو سال به طول انجامید و حالا به صورت تجاری در سراسر آسیا مورد استفاده قرار می گیرند.

معمولا در آخرین مراحل تصفیه آب در فرآیند تصفیه آب آلوده، ذرات بسیار ریز قبل از اینکه به غشای اسمز مع برسند، از فیلتراسیون نهایی عبور میکنند.

در روش اسمز مع آب با فشار بالا از میان غشای بسیار نازکی به منظور جداسازی مولکولهای آب از بقیه آلاینده هامانند نمک ها، فات سنگین و مواد سمی مانند بنزن که در حد یک هزارم ضخامت یک تار موی انسان است، عبور داده میشود.فشار آب باید حدود 10bar و یا بیشتر باشد بدین معنی که پمپ آب به انرژی بسیار زیادی نیاز دارد.

اما غشاهای مشبک نانو فیلتراسیون دانشگاه نانیانگ هر دو مرحله فیلتراسیون نهایی و اسمز مع را در هم ادغام کرده‌اند. این غشاها برای فیلترکردن آلودگی ها به فشار آب حدود 2bar نیاز دارد که تقریبا برابر فشار آب درون لوله کشی خانگی است و میزان خلوص آن همانند  آب تصفیه شده حاصل از فرآیند اسمز مع است.

این فناوری جدید دو سال به طول انجامید تا دانشگاه نانیانگ و موسسه تحقیقات آب و محیط زیست (NEWRI)آن را توسعه دهند و حالا توسط شرکت طرف همکاری دانشگاه نانیانگ به نام دیمن (De Men)به صورت تجاری به کار گرفته شده.

شرکت دیمن که صاحب بسیاری از کارخانه های تصفیه آب در ویتنام و سنگاپور است، کارخانه ای جدید درسنگاپور برای ساخت این نوع از نانو فیلترها احداث خواهد کرد.

پروفسور نگ ون جرن مدیر ارشد موسسه NEWRI میگوی"د این تکنولوژی جدید در نوع خود بازار را به دست گرفته و قدمی عظیم در جهت شکوفایی اقتصادی سنگاپور خواهد بود".

او افزود:" با افزایش رشد جمعیت و شهرنشینی شهرها و جوامع بیشتری با چالش کمبود آب شرب مواجه خواهند شد و نیاز به تصفیه آب بیشتر و بیشتر احساس خواهد شد"

"در روزگاری که با تقاضای روزافزون برای آب شرب روبرو هستیم، دنیا به فناوریهای نوینی مانند غشاهای مشبک نانوفیلتر جدید دانشگاه نانیانگ نیازمند است که به ما امکان تصفیه و تولید آب بسیار سالم با قیمت پایین را فراهم می‌کند."

پروفسور وانگ رونگ از دانشگاه نانیانگ و مدیر موسسهNEWRI که مسئولیت رهبری تیم طراحی غشاهای نانوفیلتر را به عهده دارد می‌گوید که آنها این غشا را برای تولید انبوه و استفاده تجاری نیز طراحی کرده‌اند.

او می افزاید" هم اکنون یکی از چالش های عمده پیشرو صنعت در فرآیندهای اسمز مع مصرف انرژی بسیار زیاد آن و طول عمر کم آنهاست. غشاهای جدید ما با استفاده از مواد شیمیایی ارزان قیمت که از مواد شیمیایی متعارف 30 برابر ارزانتر است  به سهولت تولید می‌شوند که آنها را برای تولید انبوه مناسب میسازد"

آقای آندریاس کروئل مدیر عامل شرکت دیمن میگوید:" غشاهای جدید شکاف کنونی بازار در تصفیه آب را پر خواهد کرد.

چنین فناوری مفید و کارآمدی دارای بازار بالقوه ای است و میتوان آن را در تعداد زیادی از پروژه‌های شرکت دیمن که به صنعت تصفیه آب مرتبط است، به کار برد."

همچنین تکنولوژی غشاهای جدید دانشگاه نانیانگ از 10 تا 14 ماه جولای در نمایشگاه بین‌المللی آب در سنگاپور به نمایش گذاشته خواهد شد.






مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها